Stúdió

Amennyiben beltéri fotózásra jöttök hozzám, saját műtermemben várlak benneteket, ami jellemzően klasszikus, vintage elemekkel van berendezve. Természetesen az aktuális időszaknak megfelelő sarkokat is kialakítunk, és próbálunk egy kis varázslatot csempészni a stúdióba. A célom az, hogy ti jól érezzétek magatokat a fotózás alatt hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy jó képek szülessenek. Mivel főként gyerekeket fotózok, ezért kialakítottunk egy kis pihi sarkot is, ahol egy kis rágcsával és üccsivel kedveskedünk nektek.

Amit érdemes tudni a fotózásról

Igyekszem minden igényeteket kielégíteni, de ehhez ti is kelletek. Ha az alábbi hasznos tippeket megfogadjátok, biztosan nagyon elégedettek lesztek a végeredménnyel:

Érdemes mindig az alkalomhoz illően öltöznötök, ha családi fotózásra jöttök hozzám, akkor arra figyeljetek, hogy passzoljon egymáshoz a ruhátok. Az anyukák egy természetes sminkkel sokkal magabiztosabban állnak majd a kamera elé, az apukáknál pedig fontos a kényelmes öltözet, hiszen tudjuk, hogy „imádják” a fotózásokat.

Gyerkőcök számára vannak kellékeim, ruhácskáim, amelyekből kedvetekre válogathattok a fotózások alatt, de nekik is nyugodtan hozhattok magatokkal többféle ruhát ti is.

Tudom hogy milyen nehéz összehozni az egész családot: összeszedni a gyerekeket, felöltöztetni apát, mindent magatokkal hozni, de ha ti stresszesek vagytok, az a gyerekekre is kihatással van. Ezért próbáljátok meg egy kicsit elengedni magatokat, és akkor biztosan maradandó élmény lesz a fotózás mindenki számára.