Minden egy Zenit géppel kezdődött a gimnáziumban. Fekete-fehér filmre fotóztam először, és az elkészült képek láttán lettem szerelmes a fotózásba. Beiratkoztam egy fényképész iskolába és miután elvégeztem, az esküvőfotózás lett a fő profilom. Nagyon szeretem ezt a vonalat: látni a boldog párokat, jelen lenni az egyik legfontosabb napjukon.

Amikor megszületett a harmadik gyermekem, akkor döntöttem el, hogy a családi és babafotózás irányába képzem magam tovább és egy olyan helyet alakítok ki ahol a fotózások alatt én is és ti is jól érzitek magatokat. Ez életem egyik legjobb döntése volt, hiszen a babafotózás által újra beleszerettem a szakmámba és úgy érzem, a fotózás ezen területén tudtam igazán kiteljesedni.

Ugyan sok éves tapasztalat van mögöttem, folyamatosan járok továbbképzésekre, hogy követni tudjam a legújabb technikákat és a legtrendibb képi világot alkothassam meg nektek.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy családok életét követhetem végig a gyermekvállalástól kezdve  egészen addig, míg a csöppségek felnőnek. Szeretem a szép pillanatokat amit veletek együtt élek át és megörökítek nektek.

Ácsné Tóth Csilla

„Soha ne becsüld le a pillanatot, a pillanat maga az élet…”